• Tickets

   No tickets in this group.
  • Argentijnse avond

   Grand Theatre Boekhandel, vrijdag 29 september

   € 15,00

   Add to Cart
Contact
club@bndestem.nl
088-0139920, keuze 5
About this event

Grand Theatre danst de tango

Grand Theatre Boekhandel in Breda staat op 29 september in het teken van de tango. De schitterende ruimte in art-decostijl aan het Van Coothplein vormt een prachtig decor voor de Argentijnse dans. Er zijn Zuid-Amerikaanse hapjes en wijnen en vanzelfsprekend zang en muziek én een tango-workshop. Ook wordt de film Un tango más getoond.

De thema-avonden in het Grand Theatre zijn elke keer weer een succes, zegt Grietje Braaksma. “We merken dat de combinatie van muziek, film en lekkere hapjes enorm aanslaat. We hebben bijvoorbeeld een Franse en een Ierse avond gehad. Daar kwamen veel mensen op af.”

“Al enige tijd hebben we hier regelmatig het dansgezelschap GOTANGO in huis. Dat past helemaal bij dit gebouw met zijn kleine en grote salons. Het slaat enorm aan”, zegt  Braaksma enthousiast. “Daarom willen we graag meer mensen met de tango én met het Grand Theatre laten kennis maken. Om die reden hebben we deze avond samengesteld.”

Grote liefde

De avond begint op vrijdag 29 september om 19.30 uur met een inloop en live tango-muziek. “Om 20.00 uur start de film Un tango más op een groot scherm op het podium. Dat is een prachtige film die gemaakt is onder supervisie van de succesvolle Duitse regisseur Wim Wenders”, vertelt Braaksma. “Het verhaal gaat over het leven en de liefde van een beroemd Argentijns danspaar. Ze waren elkaars grote liefde en dansten bijna vijftig jaar samen, maar uiteindelijk gingen ze uit elkaar. Het is een prachtige, sfeervolle film die helemaal bij het Grand Theatre past.”

Proeverijen

Na de film is er zang van Conchita Barbé. “Uiteraard wordt daarna de tango gedanst door leden van dansgezelschap GOTANGO, bekend van onder meer het jaarlijkse evenement bij Belcrum Beach. Vervolgens komt deejay QuiQue die tango-muziek draait. Koffie, thee en een hapje en een drankje zijn natuurlijk inbegrepen. De kok van het Grand zal ook deze avond verrassen want dat deed hij ook op de Franse avond.”

Tango-liefhebbers kunnen zich het beste snel melden, waarschuwt Braaksma. “We kunnen tot zo’n 150 mensen bergen. We hebben echt een prachtig programma. Het is dus zaak dat liefhebbers zich tijdig melden want vol is vol.”

 

Informatie

Datum: 29 september van 19.30 tot 23.00 uur.

Locatie: Grand Theatre Boekhandel, Van Coothplein 17B, 4811 NC Breda.

Kosten:  15 euro per persoon (koffie en thee gratis)

 

Voorwaarden 

BN DeStem behoudt zich het recht voor het evenement bij onvoldoende deelname te annuleren. Wij nemen dan contact met u op voor deelname op een andere datum of restitutie van uw betaling. Uw reservering is na betaling definitief. Annuleren is niet mogelijk.

Grand Theatre Boekhandel
Van Coothplein 17B
4811 NC Breda
NL