• Tickets

   Geen tickets in deze groep.
  • Rondvaart NP de Biesbosch incl. scheepslunch (23/08)

   Woensdag 23 augustus, varen om 11.00uur

   € 34,95

   Uitverkocht
  • Rondvaart NP de Biesbosch incl. warme snacks (23/08)

   Woensdag 23 augustus, varen om 14.30uur

   € 19,95

   Uitverkocht
  • Rondvaart NP de Biesbosch incl. scheepslunch (24/08)

   Donderdag 24 augustus, varen om 11.00uur

   € 34,95

   Uitverkocht
  • Rondvaart NP de Biesbosch incl. warme snacks (24/08)

   Donderdag 24 augustus, varen om 14.30uur

   € 19,95

   Uitverkocht
Contact
club@bndestem.nl
088-0139920, keuze 5
Over dit evenement

Luxe bootreis langs schitterende natuur Biesbosch

U kunt zich inschrijven als abonnee van PZC, BN DeStem, Brabants Dagblad, het Eindhovens Dagblad, De Gelderlander, de Stentor, Tubantia en het AD. De tochten zijn geinitieerd door dagblad BN DeStem, vandaar dat u dat logo aantreft.

Vorig jaar gingen ruim 3.000 abonnees mee met onze vaartocht door de Biesbosch. Een ongekend succes, dat dit jaar natuurlijk voortgezet moet worden. We varen met de nieuwste rondvaartboot, die van alle gemakken is voorzien, langs de prachtige natuur van het Nationaal Park.

De Zilvermeeuw verzorgt al meer dan een halve eeuw rondvaarten, bedrijfsevenementen, excursies en dagtochten door de Biesbosch. Ook met abonnees van deze krant zijn al diverse succesvolle tochten naar tevredenheid uitgevoerd. De vloot bestaat uit een zestal schepen, maar de grootste trots voor eigenaar Adriaan Schuller is de ‘Zilvermeeuw 8’.

De boot ziet er schitterend uit. “Het is Nederlands nieuwste rondvaart- en partyboot die elektrisch vaart. Dat is goed voor het milieu én voor het comfort. Het is heel stil aan boord en trillingvrij. De gasten kunnen hierdoor nog meer genieten van de Biesbosch.”

Comfortabel

“We gebruiken de nieuwste technieken om zo milieuvriendelijk mogelijk en zo comfortabel mogelijk te varen”, vertelt de reder. “Daarnaast is het ook nog eens een heel mooi schip met een fraaie vormgeving en een luxe interieur waarin hoogwaardige materialen zijn gebruikt. De raampartijen zijn groot en bieden een uitstekend uitzicht.”

De Zilvermeeuw 8 kan maar liefst ruim 100 passagiers meenemen. “Maar door de speciale vorm is de diepgang gering. Daardoor kunnen we op de kleinste en smalste kreekjes varen. We hebben dan ook een hele mooie route kunnen uitzetten dwars door het nationale park.”

Lunch

De hele maand augustus wordt er gevaren. “Er zijn twee vertrektijden”, legt Schuller uit. “We hebben een lunchtocht. Die vertrekt om 11.00 uur en we serveren een uitgebreide lunch. De middagtochten starten om 14.30 uur. Dan hebben we hapjes en snacks.”

De schipper geeft onderweg uitleg over wat er buiten te zien is. “We komen langs het nest van de zeearenden, mogelijk zien we ook visarenden en bevers maar in ieder geval veel weidevogels”, zegt Schuller. “Een unieke mogelijkheid om de Biesbosch van dichtbij te verkennen. Drie uur doorbrengen in een hoogwaardige en comfortabele omgeving die uitzicht biedt op de prachtige natuur van de Biesbosch.” 

Meer informatie:

 • Ochtendtocht, inclusief lunch: 11.00 uur. 34,95 euro
 • Middagtocht, inclusief snacks: 14.30 uur. 19,95 euro
 • Vaardata: augustus (bij succes worden extra tochten ingezet)
 • De vaartocht duurt ca. 3 uur
 • Adres vertrek: Biesboschweg 2 4924 BB Drimmelen 
 • Gratis parkeren in de nabijheid.
 • Meer info: www.zilvermeeuw.nl

Voorwaarden 

Wij behouden ons het recht voor om de clubactiviteit bij onvoldoende animo te annuleren. Wij nemen dan contact met u op voor deelname op een andere datum of restitutie van uw betaling. Uw reservering is na betaling definitief. Annuleren is niet mogelijk.

De Zilvermeeuw
Biesboschweg 2
4924 BB Drimmelen
NL